Campanie

Share

“Noi vrem să schiem în România” este un grup de acțiune independent, neafiliat niciunui partid politic și ONG, care își propune să promoveze turismul în România și, în particular, continuarea lucrărilor la Domeniul Schiabil Transalpina.

Pârtia Transalpina Ski Resort este cea mai modernă pârtie din schi din România, ale cărei lucrări au demarat în septembrie 2011. Deși proiectul este finalizat în proporție de 90% și a atras câteva zeci de mii de români în sezonul 2012/2013, lucrările au fost oprite în iunie 2013, printr-o decizie a guvernului Victor Ponta.

Grupul de acțiune “Noi vrem să schiem în România” a fost constituit la sfârșitul lunii iunie 2013, de către Denisa Pirnea, o iubitoare de schi din Râmnicu-Vâlcea.

Denisa nu face parte din nicio grupare politică și nu are niciun interes comercial în zona Pârtiei Transalpina. Din iunie până în prezent, Denisei i s-au alăturat peste 1.000 de iubitori de schi din toată țara.

Grupul Domeniul Schiabil Transalpina numără aproape 1.200 de membri pe Facebook și a atras tot atâtea semnături, din diverse colțuri ale țării, pentru continuarea proiectului.

Citeste aici mai multe detalii despre Pârtia Transalpina Ski