Hai cu noi

Share

 

Îți place să schiezi sau te dai cu placa? Nu te-ai săturat să râvnești la pârtiile austriecilor? Nu crezi că a venit momentul să ai și tu în țara ta o pârtie modernă?

Noi, cei din grupul de acțiune “Noi vrem să schiem în România” răspundem cu “Da” la toate cele trei întrebări și te invităm să ni te alături dacă și tu gândești ca noi.

Cum poți face asta?

- Caută-ne pe Facebook și intră în grupul nostru, Domeniul Schiabil Transalpina. Vei fi la curent cu întâlnirile și acțiunile noastre, cu noutățile proiectului. Aici, putem face schimb de gânduri, păreri, contacte și informații utile, care ne vor ajuta să mergem mai departe.
- Implică-te, du mai departe mesajul nostru. Orice Like și Share în grupul tău de prieteni e un pas câștigat.
- Descarcă fotografiile noastre cu mesaje de acțiune - din Grupul de Facebook sau de pe site - și încarcă-le pe wall-ul tău de Facebook sau la Fotografii de Copertă. Ne vom face mai bine auziți.
- Cunoști oameni influenți din presă, politică sau din business? Povestește-le despre noi. Noi suntem apolitici, dar nu suntem naivi să credem că fără sprijinul presei și al politicienilor demersul nostru are vreo șansă de reușită.
- Vino pe 31 august pe Pârtia Transalpina și strigă cu noi: “Noi vrem să schiem în România”. Doar dacă suntem mulți și hotărâți vom reuși să urnim lucrurile.

 

Ai idei, intrări, soluții de orice fel? Scrie-ne ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) sau sună-ne (0727-699-211) . Noi îți mulțumim încă de acum.